subject
B. Daerah, 13.11.2019 21:10

1.pangna anu keur ashar teh?
2.ari anu nyemah pupuntenan saha
3.naon sababna pangna kuring henteu langsung nyampeurkeun nu pupuntenan kalah wiridan jeung ngado'a?
4.kunaon pangna kuring kalah beberes pakean jeung buku?
5. aya naon pangna kuring lumpat nyampeurkeun ocid?
6.ku naon pangna si ocid ngagorowok?
7.kumaha kaayaan si ocid basa di sampeurkeun ku kuring?
8.dina naon cenah ayana oray teh?
9.ngarasa kumaha ocid sanggeus ningali oray?
10. naon sababna pangna kuring nyindiran ocid?

ansver
Jawaban: 2

Pertanyaan lain: B. Daerah

question
B. Daerah, 16.09.2015 17:31
*panembangan ana ing ukara ing ngisor iki tegese apa ? 1. pitike dadi atusan digaweke kandhang neng mburi omah. ater-ater an ing tembung atusan 2. yen lagi watuk aja mangan gorengan. 3. aku arep gawe rujakan, bahane dhondhong,nanas,timun,bengkoan. 4. pemandhangan sing dipasang ing ruang tamu kae gambarane adhiku lho !
Jawaban: 1
question
B. Daerah, 20.08.2019 10:08
Kak tolong bantu ya kak karena mau di kumpulin besokterima kasih telah membantu
Jawaban: 2
question
B. Daerah, 20.08.2019 17:34
Tembung kosok balen (lawan kata)1. anit =2. lebih =3. resik =4. apik =​
Jawaban: 2
question
B. Daerah, 27.10.2016 01:14
Tulislah ringkasan cerita"srikandi"tolong jawab ya,: )
Jawaban: 1
Anda tahu jawaban yang benar?
1.pangna anu keur ashar teh?
2.ari anu nyemah pupuntenan saha
3.naon sababna pangna kuri...
Lebih banyak pertanyaan
question
Kimia, 14.04.2020 04:53
question
Matematika, 14.04.2020 04:53
question
Matematika, 14.04.2020 04:53
question
Biologi, 14.04.2020 04:53
question
Matematika, 14.04.2020 04:53
question
Matematika, 14.04.2020 04:53
question
Matematika, 14.04.2020 04:53
Pertanyaan di situs web: 16155591